godmorgon

Jag känner mig relativt pigg idag. Jag somnade runt ett och har sovit till 09.30, känns rätt lagom och för första gången på hela veckan låg jag inte kvar i sängen till 11 utan jag gick faktiskt upp direkt (Det kan ju ha varit för att jag hade så ONT i min blåsa för att en viss bebis låg och sparkade på den, men..) Jag kom inte så långt, jag fastnade här fast nu strax ska jag snart upp till ica och handla bröd,mjölk och smör :)

När jag har ätit frukost ska jag ut med hund och sedan försöka mig på att städa lite, så som jag känner mig just nu så är jag otroligt trött och seg i kroppen och ont har jag också, i mina svullna fötter. Känns som två klumpar bara, att dom är runda typ. Iallafall ska jag försöka mig på att vattna blommorna,tvätta en maskin och dammtorka, så kan jag försöka be Simon att dammsuga och skura när han kommer hem :-)

Jag kollade på en film inatt. Hachiko a dog story hette den och, ja, den hade inte så mycket handling, utan det var mest samma sak om och om igen, men efter ett tag när man fattade att "detta måste vara något som hänt på riktigt" så började tårarna spruta och jag menar inte lite, hela min kudde var blöt och jag grät resten av filmen. Hela morgonen och natten igår försökte jag hitta information om hundrasen Akita, men har inte fått fram annat än hur dom har försökt avla fram den till olika saker men inte kommit någonvart,utan "avlat tillbaka den" och att den är väldigt lugn,lättlärd och lojal. Blöh. Någon som har en Akita och kan berätta vad dom behöver och hur dom är? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0